Wij zouden het natuurlijk erg leuk vinden als je (ook dit jaar) mee wilt doen met de Pinksterbruidjes! Onderaan deze pagina kun je je opgeven om mee te dansen met de Pinksterbruidjes.

We verwachten wel van je dat je van te voren gaat oefenen. Dit doen we op de dag vóór Pinksteren, dit is op de zaterdag voor pinksteren, op het podium in Het Dijkhuis (achterin bij de Apotheek).  Het oefenen is dringend gewenst om teleurstelling en verwarring te voorkomen.

Zaterdag na het oefenen wordt bekend gemaakt, hoe laat en waar jullie zondag aanwezig moeten zijn.

Als je witte kleren hebt ben je zo klaar, maar heb je dat niet, dan hebben wij wel een wit rokje en een wit T-shirt. Wel moet je zelf voor witte schoenen of gymschoenen zorgen en witte sokjes of witte kniekousen. (Ouders, let hier goed op, want de traditie wil dat de bruidjes helemaal in het wit zijn gekleed.) Als je zelf geen witte kleren hebt, kun je die zaterdag bij het oefenen lenen en deze alvast meenemen naar huis. Bij koud weer kunnen we gebruik maken van onze witte capes.

Om de indeling voor de groepjes te kunnen maken willen wij graag weten hoeveel kinderen er mee doen.
Meld je daarom uiterlijk  Zaterdag xx Mei via het onderstaande formulier aan.

PS: Mocht je nog een wit jurkje hebben dat je niet meer past, dan kun je ons hier heel blij mee maken. Neem je het mee naar het oefenen?

Ja Leuk! ik loop mee als pinksterbruidje

De aanmelding voor Pinksterbruidjes is gesloten

Oefen alvast het Rosa-lied!